Om hotellet

Midt i jugendbyen ved havet finner du Ålesunds eldste hotell som ble reist i 1904. Den historiske fasaden med jugendelementer pryder bybildet og inviterer tilreisende og lokale til uforglemmelige opplevelser, alene eller sammen med familie og venner.

Vårt imøtekommende vertskap ser frem til å ønske deg og dine velkommen til Hotel 1904, i en stemningsfull atmosfære hvor nye elementer møter det gamle.

1904 08

Hotel 1904 har 72 komfortable rom, alle med unik utforming. Kriker og kroker i jugendbygningen gir et spennende personlig preg. Rommene kombinerer det stilrene uttrykket med lune tekstiler og setter rammen for ditt opphold.

Driverne av Hotel 1904 er genuint opptatt av å skape nye levende byrom bak fasadene, både for tilreisende og lokalbefolkningen. Det fokuseres på å bringe tilbake den historiske identiteten til bygningen samtidig som nåtiden flettes inn. Innovasjon, vekst og byutvikling står sterkt i vår region, noe som gjenspeiles i vårt skandinaviske boutique hotell.

Hotel 1904 2022 03 14 08

Bakhagen Green Garden

Bakhagen Green Garden er hotellets egen espressobar og spisested, med direkte inngang fra resepsjonen. Her serveres frokost, lunsj og middag i urbane omgivelser. Green Garden har også et skjermet og solrikt uteområde hvor du kan ta en rask espresso eller nyte en lang lunsj, med eller uten bobler. Fra Green Garden har du direkte inngang til Ålesund storsenter hvor du finner et rikt utvalg butikker.

Hotel 1904 kan fortelle mange spennende historier siden det åpnet dørene for gjester, og har vært besøkt både av Kong Haakon og Keiser Wilhelm. I over hundre år har vi ønsket tilreisende velkommen til vår vakre jugendby.

Sanseinntrykkene som oppleves under ditt opphold hos oss gjør at du tar med deg mer enn bagasjen når du sjekker ut fra Hotel 1904.

1904_OE8A7326_foto Kristin Støylen
Samuel han 2Stpu Bvgz WA unsplash croppet

Følg oss på Instagram