Spise på hotellet

Green Garden er hotellets egen espressobar og spisested. Her serveres frokost og lunsj, i tillegg til sesongbaserte retter utover dagen og kvelden.

Åpningstider
Green Garden har følgende åpningstider: mandag til lørdag a la carte meny 11-22 // søndag stengt
Green Garden Bar // Espressobar mandag - torsdag 08-23 // fredag 08-24 // lørdag 11-24 // søndag stengt

Velkommen!

Frokost, lunsj og middag

Den nøye utvalgte menyen er basert på sesongens råvarer, ofte hentet lokalt. Fisk fra lokale fjorder, villsopp, norsk ost, ferske grønnsaker, kjøtt og italiensk pasta blir nøye tilberedt av våre kokker.

I en internasjonal atmosfære finner du baristaer og kokker som kan sine fag, og som byr på kulinariske opplevelser. Her kan du tilbringe timevis enten i eget selskap eller sammen med kollegaer, venner og familie.

Arkitektene bak Green Garden har kombinert kjente designmøbler med nøye utvalgte materialer for å skape den spesielle stemningen og de gode løsningene i rommet.


1904_OE8A6577_foto Kristin Støylen
Espressobaren Aase hotel1904

Skjermet og frodig

Den frodige levende planteveggen er signaturen for den unike bakhagen. Green Garden har også et lunt og solrikt uteområde hvor du kan ta en rask espresso eller nyte en lang lunsj, med eller uten bobler.

Green Garden er for mange et kjært stamsted og et sosialt rom både for overnattingsgjester og lokalbefolkningen. Helt siden den første oppstart, den gang under navnet Grand Hotel, har hotellet vært byens samlingssted for store begivenheter, flotte selskaper og banketter. Velkommen til smakfull opplevelse i en urban og avslappet atmosfære

1904 18 a
1904_OE8A6577_foto Kristin Støylen

Følg oss på Instagram