Sous chef/ kreativ leder
Frist: 15. januar 2026
Ansettelsesform: 100% fast stilling
Vår kjære Aleksandr følger drømmen sin og blir baker! Det er store sko å fylle, men vi har stor tro på å finne den rette erstatteren. Vi søker nå en sous chef, faglig/ kreativ leder i 100% stilling - som tør å ta plass i rommet, sette retning og videreutvikle det kulinariske utrykket som fins i vårt hotell.
Ansvarsområder:
- Utvikle og drive det kulinariske utrykket ved Hotel 1904 og Green Garden
- Skape inspirerende, smakfulle og lønnsomme menyer, samt konsepter som følger årstider og sesonger.
- Lede, inspirere og utvikle kjøkkenteamet
- Sikre høy kvalitet, god drift og bærekraftig råvarebruk
- Samarbeide tett med hotellets øvrige avdelinger
Du vil være en sentral premissgiver for gjesteopplevelsen – et ansikt utad for 1904´s gastronomiske profil.
Hvem er du?
Vi ser etter en tydelig og samlende leder som:
- Har erfaring som sous chef eller tilsvarende rolle
- Har et sterkt kreativt utrykk og høy faglig stolthet
- Evner å kombinere kunstnerisk frihet med struktur og lønnsom drift
- Motiveres av å bygge kultur, mennesker og lag
- Har respekt for råvarer, håndverk og sesong/ årstider
- Tåler ansvar, liker det og kan vokse i rollen.
- Motiveres av å skape noe unikt – og har lyst til å sette avtrykk.
Vi tilbyr: - En sentral og synlig lederrolle i et anerkjent boutiquehotell
- Konkurransedyktige betingelser
- Et sterkt engasjert miljø med høye ambisjoner
Er dette deg?
Da vil vi gjerne høre fra deg. Send søknad og CV til eli@1904.no – søknader vil bli vurdert fortløpende
Vi søker kokk
Frist: Omgående
Ansettelsesform: Fast stilling
Du må være en person med høy integritet, være fremoverlent og innovativ samt ha respekt for faget og dine kollegaer. Medarbeidere på Hotel 1904 er ja mennesker og ser gjestens behov før de oppstår. Vi ønsker utelukkende mennesker som har en indre motivasjon der service kommer fra hjertet.
- Fagbrev som kokk og erfaring fra kjøkken, samt gode referanser er et krav
- Du må kunne jobbe svært strukturert, selvstendig og i gruppe med andre
- Ha ansvar på eget skift
- Ha forståelse for at man på et hotell må beherske alt fra à la carte, frokost, til hotellets gjester
Vi ønsker oss en person som kan bli en del av teamet snarest og kommer til å kalle inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende. På kjøkkenet snakker vi engelsk, så det er viktig at du behersker dette flytende.
Send kortfattet søknad og cv til: eli@1904.no - merk hvilken stilling du søker på
Frokost vert/ vertinne
Frist: Omgående
Ansettelsesform: Fast stilling
Vi ser etter en morgenfugl som vil jobbe som frokost vert/ vertinne i fast stilling. Du er ansvarlig for produksjon og servering av frokost, møtemat, generelt renhold av kjøkken og du bistår i produksjon på hotellets hovedkjøkken. Du må ha erfaring fra kjøkken og tilsvarende stillinger og ha et genuint ønske om å lage fantastiske matopplevelser til våre gjester.
- Du må kunne jobbe svært strukturert og selvstendig
- Ha ansvar for eget skift, samt kunne jobbe godt sammen med andre
- Du må trives med til tider hektiske hverdager
- Fagbrev som kokk er en fordel
- Erfaring fra tilsvarende stilling med gode referanser er et krav
Vi ønsker oss en person som kan bli en del av teamet snarest og kommer til å kalle inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende. På kjøkkenet snakker vi engelsk, så det er viktig at du behersker dette flytende. Søkere må være over 20 år.
Send kortfattet søknad og cv til: eli@1904.no