Lamella Iskrembar

Med passion for iskrem har Dirk Kiefer etablert Lamella iskrem og sorbet i Løvenvoldgata 5. Her begeistrer han små og store med uimotståelig hjemmelaget italiensk iskrem.

Lamella produkter

Helt naturlig, skikkelig godt

Fordi skikkelig god iskrem fortjener like god kjeks, bakes det hjemmelagde vaffelkjeks av ypperste kvalitet hos Lamella. Iskremgründer Kiefer, som også har vunnet pris i norgesmesterskap innen iskrem, har jobbet hardt og lenge for å komme frem til den perfekte oppskriften.

Utsøkte råvarer, hemmelige oppskrifter og kjærlighet for unike smaksopplevelser trekker stadig flere til Løvevoldgata. Her bringes den magiske følelsen fra barndommen tilbake og du kan kjenne at du virkelig gleder deg til å nyte en iskrem.

Med melk fra norske bønder i kombinasjon med frukt og sjokolade fra Italia skapes iskremen med den høye smakskvaliteten som Lamella representerer. Alle iskremene er uten kunstige tilsetningsstoffer.

IMG 9203

Alle som kommer inn i iskrembaren får en smaksprøve. Allerede etter første skje vet du at denne iskremen er annerledes og i en klasse for seg selv. Lamella vil gi kunden en unik og ekte opplevelse og en gledelig grunn til å komme tilbake. De fleste søker noe som gir en spesiell opplevelse enten det er en smak eller en lukt. Dette finner du hos Lamella iskrem og sorbet!

Navnet Lamella skal høres ut som lyden av iskrem som smelter på tungen, da vil du tenke «Yes!» og få lyst på mer.

Les mer her: https://www.lamella.no/

94989119 526944604662057 3971635401973563392 o

Følg oss på Instagram