Et urbant nabolag

Ålesund sentrum byr på et yrende byliv samtidig som vår vakre kystby lar deg finne roen til bølgeskvulp, måkesang og Sunnmørsnatur. Sentralt i Løvenvoldgata ligger Hotel 1904, hvor det nye møter det gamle. Allerede på hotellets trapp er du en del av jugendbyen og det levende nabolaget.

120199232 182182086730677 3705395845896942720 n1

Sentralt i Løvenvoldgata ligger Hotel 1904, hvor det nye møter det gamle. Allerede på hotellets trapp er du en del av jugendbyen og det levende nabolaget. Fra byens eldste hotell er du bare noen meters gange fra en rekke spennende spisesteder, koselige kaféer og foodtrucks på torget. Byfjellet Aksla byr på fine gå– og løpestier og med sine 418 trappetrinn kan du gå gra byparken opp til utkikkspunktet Fjellstua. Her du kan nyte panoramautsikten over Ålesund og øyene rundt. I byparken kan du slappe av mens de små boltrer seg på lekeplassen.

I hotellets nabolag kan du oppleve Norges smaleste kunstgalleri Hugo Opdal, byens første og eneste iskrembar Lamella, det unike kaffebrenneriet Jacu og den sjarmerende blomsterbutikken Blomsterstua som har vært drevet siden 1927.

Nær Brosundet

Fra Hotel 1904 er du dessuten nær Brosundet, og veien er kort til kaikanten hvor du kan kjøpe ferske reker fra lokale fiskebåter.

Ønsker du å shoppe finner du Ålesund storsenter vegg i vegg med Hotel 1904. Kjøpesenteret ligger godt kamuflert bak byens jugendstilarkitektur og har et rikt utvalg butikker.

Hotellets nabolag er spesielt på den måten at de ulike tilbyderne i gaten brenner for det de gjør og tilbyr kvalitetsprodukter for å gi kunden unike opplevelser. Det ligger en egen skaperkraft i luften, en følelse av noe ekte og annerledes som må oppleves

Følg oss på Instagram